Groei naar de Toekomst

Logo breed gekleurd

Over mij

Ik ben Marloes Lagendijk (1980), getrouwd met een leuke man en heb na een miskraam twee lieve dochters mogen krijgen (2009 en 2012). Samen wonen wij in Barendrecht, vlak onder Rotterdam.

17 jaar ben ik werkzaam geweest als verloskundige in voornamelijk Rotterdam. Ik heb dit werk altijd met veel liefde en passie gedaan en toch ontbrak er iets. Ik merkte in de loop der jaren dat er steeds minder tijd kwam voor het echte luisteren. Door de druk van zorgverzekeraars en de steeds sneller wordende maatschappij moet er van alles, maar waar het echt om gaat is eigenlijk geen tijd meer voor. Zeker bij babyverlies, in welke termijn van de zwangerschap dan ook. Hier moest voor mijn gevoel wat aan veranderen.

Zodoende ben ik Groei naar de Toekomst gestart. Een praktijk waar ik je een luisterend oor en handvatten bied om weer te kunnen Groeien naar je Toekomst.

Toen ik mijn plannen naar buiten bracht werd er heel vaak positief gereageerd, want op rouw en verlies heerst nog steeds een soort taboe. Vandaag de dag hoeft dat echt niet meer. Je verlies en ook de emoties die daarbij horen mogen er zijn!

Ik ben er, met mijn verloskundige- en persoonlijke ervaringen, voor je om je te laten Groeien naar de Toekomst.

[email protected]
06-12085810
KVK: 89929624